U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van het product van uw adres naar de webwinkel zijn echter voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen doorgaans circa €7,25 per pakket. Voor de exacte tarieven kunt u de website van uw vervoerder raadplegen.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer te worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.


Gepersonaliseerde Producten

Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt, worden op maat gemaakt volgens uw specificaties. Vanwege deze maatwerkoptie is het herroepingsrecht niet van toepassing. Na succesvolle betaling is de verkoop definitief.


Retouradres (Geen bezoekadres)

Producten kunt u retourneren naar:

Zwaansprengweg 7D
7332 BE, Apeldoorn
o.v.v. Pietenverhuur Apeldoorn