Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Pietenverhuur Apeldoorn (Wij, ons).

Wij behouden ons het recht om deze voorwaarden ten alle tijden aan te passen zonder u daarvan op de hoogte te stellen.


 1. Wij vragen u na het plaatsen van uw boeking om het volledige bedrag over te maken.
  Hierbij heeft u de keuze om het bedrag gelijk te betalen via iDeal of via bankoverschrijving (Vooraf overmaken).

  Het gebruik van iDeal voor betalingen is beperkt tot bezoeken binnen Apeldoorn. Voor locaties buiten Apeldoorn verzoeken wij u om te kiezen voor de optie 'Vooraf Overmaken', zodat eventuele reiskosten kunnen worden meegerekend. Dit versnelt de verwerking van de boekingen.

 2. Indien de betaling via bankoverschrijving wordt gedaan, dient de betaling te zijn voldaan binnen 24 uur na het ontvangen van de betaallink.

 3. Zodra uw betaling is verwerkt ontvangt u van ons een bevestiging.

 4. Minimaal 14 dagen vóór uw geplande afspraak kunt u kosteloos afzeggen via de mail, en krijgt u de betaling binnen 1-3 werkdagen teruggestort. Indien het bezoek plaatsvindt binnen 14 dagen, worden er kosten in rekening gebracht namelijk:
  < 14 dagen: 50% van het totaalbedrag
  < 7 dagen: 75% van het totaalbedrag
  < 3 dagen: 100% van het totaalbedrag

 5. Uiterlijk 25 november moet alle benodigde informatie opgestuurd worden.
  Denk hierbij aan de informatie van de kinderen en bijvoorbeeld eventuele opmerkingen.

 6. Mocht er iets zijn veranderd nadat u ons alle informatie gegeven heeft, laat ons dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten via de mail.
  Is het binnen de 24 uur, stuur ons dan een WhatsApp bericht.

 7. Indien wij door overmacht niet langs kunnen komen, zullen wij dit tijdig melden. Onder overmacht wordt verstaan elke van de wil van ons onafhankelijke omstandigheid waardoor wij niet langs kunnen komen. Tot overmachtstoestanden worden in ieder geval gerekend: natuurrampen, stakingen, overheidsmaatregelen, onvoorziene vervoersproblemen, slechte weersomstandigheden , epidemieën en pandemieën, oorlog en oproer. Tevens zal u dan binnen 1-3 werkdagen het volledige bedrag teruggestort krijgen.

 8. Wij vragen u de verwarming niet hoger dan 20 graden te zetten in verband met onze warme kostuums en schmink. Tevens willen wij u vragen tijdens het huisbezoek niet te roken, en indien u binnen heeft gerookt even het raam open te zetten zodat de rook uit de kamer gaat. Wij willen immers niet dat onze kostuums naar rook gaan ruiken. Indien er huisdieren aanwezig zijn vragen wij u vriendelijk deze op afstand te houden, of tijdens ons bezoek even op te sluiten zodat onze kostuums niet beschadigd raken.

 

Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing wanneer u een huisbezoek bij ons boekt.

 

 

Deze voorwaarden zijn opgesteld op 3 mei 2024