Op zaterdag 18 november zullen de Pieten voor het tweede jaar op rij aanwezig zijn in het centrum van Apeldoorn!

In 2022 heeft Pietenverhuur Apeldoorn de Pietenmiddag geïntroduceerd, met als doel om elk kind een geweldige Sinterklaaservaring te bieden, ongeacht hun financiële situatie. Hiermee willen we de betekenis van het sinterklaasfeest behouden en toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun budget. Het sinterklaasfeest is immers een viering voor iedereen.

 

Tijdens deze bijzondere dag krijgen kinderen de kans om foto's te maken met de Pieten, samen met hen te dansen op kinderdisco's en sinterklaasliedjes, en ze zullen zelfs pepernoten uitdelen. Bovendien worden er ook andere acts gepresenteerd vanuit Pietenverhuur Apeldoorn.

Deze andere acts kunt u zelf ook boeken voor uw bedrijf bij Pietenverhuur Apeldoorn. Ga hiervoor naar ons Exclusief Aanbod.

 

Benieuwd naar deze acts? Kom zeker langs en ontdek het zelf! En als je behoefte hebt aan ontspanning of iets lekkers, kun je een ritje maken in de draaimolen of genieten van heerlijke oliebollen bij de oliebollenkraam!

Wil je niks missen van dit evenement, meld je dan eventjes aanwezig via de knop hieronder.

Als u of uw bedrijf graag zou willen bijdragen aan dit evenement, is dat zeker mogelijk! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.


Onze Sponsors

Verwijk's Gebakkraam Centrum Apeldoorn

Geniet van heerlijke lekkernijen zoals oliebollen, krentenbollen, appelflappen en suikerwafels bij de meest smakelijke gebakkraam in Apeldoorn. Het assortiment is uitgebreid en absoluut de moeite waard om te verkennen. Wie weet tref je zelfs een van onze pieten in de kraam aan, of word je misschien zelfs geholpen door een vrolijke piet! Een kans die je niet wilt missen! 🤭


Jamin Apeldoorn Hoofdstraat

In het centrum van Apeldoorn vind je de heerlijkste plek genaamd Jamin, dé plek voor lekkernijen. Ontdek een ruime keuze aan snoep, zowel groot als klein. Voor de pietenmiddag op 18 november is Jamin de leverancier van de sint. Ze zorgen ervoor dat de pieten genoeg pepernoten hebben om uit te delen. Kom je ook gezellig langs? En wie weet spot je wel een piet in de Jamin winkel 😉